sunnuntai 15. helmikuuta 2009

Ystävänpäiväkakku

Ystävänpäiväkakku


Päällinen punaista marsipaania, koristeet marsipaanin ja sokerikuorrutteen sekoitusta, ja loput tummalla suklaalla.
Pohja on 5 munan kakkupohja ilman sokeria tai viljaa tms, kuten tässä. Välissä Unelmakakut-kirjasta suklaakreemi, jossa sokeri korvattu makeutusaineella ja suklaa on 86% tummaa suklaata ja sen lisäksi St. Dalfour kirsikkahilloa.


Maistelun jälkeen kommenttina totean, että suklaakreemi oli hyvää, mutta varasti koko shown niin totaalisesti, että en sitä varmaan enää kakunväliin laita. Kirsikkahillo ei maistunut ollenkaan eikä kyllä mikään muukaan. Lisäksi kreemi on kyllä niin tuhtia tavaraa, että yksi pieni siivu riitti. Täytekakkua kuuluu ottaa ainakin kaksi palaa ja kreemin takia ei vaan pystynyt ;)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihanat koristeet tässä kakussa, kertakaikkisen upeat ja pelkistetyt!

Anonyymi kirjoitti...

Kiitoksia paljon :)

Lähetä kommentti