perjantai 13. maaliskuuta 2009

Lisää nassikkakakkua...

Pöydältä löytyi taas pari mustunutta banaania... Joten nassikkakakkua tulemaan x)
Muutin ohjetta tällä kertaa sen verran, että käytin makeutuksena hedelmäsokeria (on vähän lapsiystävällisempää kuin makeutusaine) ja laitin jauhoista 2dl soijajauhoa ja 1dl mantelijauhetta. Niin ja banskuja oli tosiaan vaan kaks tällä kertaa. Uuni tarvii olla sit 25 astetta viileemmällä, kun käyttää hedelmäsokeria. Muuten palaa! Kokeiltu on ;)

Hyvää tuli taas. Ja vaikka kuuluu kuivakakkuosioon (pitäisköhän nimi sittenkin olla kahvikakut hmm...) niin ei tämä mitään kuivaa ole todellakaan! Aika makea kakku vaikka makeutusta on melko vähän. Toimis varmaan hyvin ihan tavallisellakin voilla.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti