sunnuntai 8. maaliskuuta 2009

Hyvää naistenpäivää!!!


Naistenpäiväksi piti tekaista kakku ja teemana oli kukkaset :P
Kakun esittää kukkaketoa :) Mietin pitkään minkävärisen marsipaanin kakun päälle laittais ja päädyin lopulta ihan vaan luonnonvalkoiseen...

Tässä oli 6 munan pohja sokerittomana ja viljattomana, vähähiilihydraattisena.
Leikkasin kakkuun vaan yhden välin ja sen täytin banaanisiivuilla ja pakastepussillisella boysenmarjoja. Niitten päälle vaahto vaniljalla ja makeutusaineella maustetusta kermavaahdosta ja philadelphia-tuorejuustosta (original, ei kevyt ;)).
Koitin laittaa marsipaanin alle vaan tuorejuustosta pinnan ja jälkeenpäin voin todeta, että se ei toiminut niinkuin voikreemi. Eli kaikki kosteus pääsi läpi... Onneksi kakkua syötiin vieraiden kanssa jo eilen eikä tänään, kun päällinen on ihan sulanut ;)
Reunapursotuksissa kermavaahtoa, johon sekoitettu vähän philadelphia-tuorejuustoa sekaan.
Kaikkiaan siis sisuksiin ja päälle meni yksi paketillinen tuota tuorejuustoa.
Pursotukset on sitten mitä on, kun en omista vielä yhtään kunnon tyllaa ja seli seli ;)

Kakussa on siis sokeria ainoastaan marsipaanipäällisessä ja koristeissa. Ainiin ne onkin kaikki marsipaanin ja sokerikuorrutteen sekoitusta.

Ja sitten itse kaaaaakku:




4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

KIITOS tuhannesti vihjeestä joka auttoi selvittämään mysteerin!!! Tilaus onnistui sinun vihjeesi avulla =)) KIITOS PALJON!!!
Ja ihana keväinen kakku tässä!! Siitäkin tuli hyvälle mielelle =)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitoksia Eijalle kommentista ja ihana kuulla, että vinkistä oli apua :)))

Anonyymi kirjoitti...

Minusta sinun pursotusjälki on kyllä siistiä jo ilman harjoitustakin. Minä osaan tuon yhden pursotustyylin ja tuntuu että kaikki kakut ovat sen osalta samanlaisia. Olisi ihanaa oppia joku toinenkin tyyli :)

Anonyymi kirjoitti...

Onpa ihana kukka kakku=o)))) ihanat värit!! Sydämellinen kiitos sinulle viime kommentistasi, ihan liikutuin kun sitä luin...sait kyllä minut tuntemaan itseni tärkeäksi ja siitä sinua haluan lämpimästi kiittää<3

Lähetä kommentti