Vanhenin heinäkuun alussa jälleen vuoden ja tein synttärikakkuun koristeita... Ajankohta tuntui vaan olevan aika huono tähän hommaan, sillä koristeet ei kuivunut yhtään. Ei yhtään :/ Kukat oli kuivumassa kupeissa, mutta lätsähti saman tien... Mun synttärikakku on perinteisesti ollut aina mansikkakakku, joten pitihän siihen sitten mansikoita tehdä ;)
Mielettömän hienoja koristeita. Etenkin nuo mansikat, voi kun saisikin taas tuoreita suomalaisia mansikoita!
Täytyy kyllä hattua nostaa vähähiilariselle leipomiselle. Itse aloitin karppauksen vuoden alusta (tämä toinen kertani, ekasta jäi niin hyvät kokemukset: -10kg ja hyvä olo), kakkuja olen leiponut (tavallisia) tavalliseen tapaan, mutta jättänyt ne vain nyt itse syömättä. Minulle sokeri on pahin vihollinen. Leivän pystyn helposti jättämään pois.
Vielä en ole rohkaistunut leipomaan mitään vähähiilarista, olen herkutellut vain partiksella, marjoilla ja tummalla suklaalla. Mutta sitten kun leivontainto iskee niin haen kyllä täältä vinkkejä!
Laitamäkeläiset Jonna ja lapset leipoo ja kokkailee pääasiassa vähähiilihydraattista ja alhaisen GI:n ruokia.
Perheeseen kuuluu äiti (-77), poika (-09) ja tytär (-07).
Meillä ei käytetä mitään kevyt-tuotteita eikä rasvattomia tuotteita. Sen sijaan ihan oikeaa voita ja oikeaa kermaa, luomumaitoa jne. Jääkaapista löytyy aina paljon kasviksia, maitotuotteita ja jonkun verran lihaa. Välttelemme käyttämästä sokeria ja myöskin perunaa. Ja riisi/makarooni/yms on myöskin harvinaisempi näky meidän ruokapöydässä, mutta jos sitä on, niin se on täysjyvää/tummaa. Pyrimme myös välttämään E-koodeja kaikissa tuotteissa. Aitous, lähi ja luomu on avainsanat! Lisää tietoa vähähiilihydraattisesta ruokavaliosta: www.karppaus.info.
Jos haluat, voit lähettää sähköpostia osoitteella: yonna@olen.to
1 kommenttia:
Mielettömän hienoja koristeita. Etenkin nuo mansikat, voi kun saisikin taas tuoreita suomalaisia mansikoita!
Täytyy kyllä hattua nostaa vähähiilariselle leipomiselle. Itse aloitin karppauksen vuoden alusta (tämä toinen kertani, ekasta jäi niin hyvät kokemukset: -10kg ja hyvä olo), kakkuja olen leiponut (tavallisia) tavalliseen tapaan, mutta jättänyt ne vain nyt itse syömättä. Minulle sokeri on pahin vihollinen. Leivän pystyn helposti jättämään pois.
Vielä en ole rohkaistunut leipomaan mitään vähähiilarista, olen herkutellut vain partiksella, marjoilla ja tummalla suklaalla. Mutta sitten kun leivontainto iskee niin haen kyllä täältä vinkkejä!
Lähetä kommentti