
Valkosuklaajäädyke
2dl cashewpähkinöitä
n. 8kpl taateleita
1/2dl kookoskermaa
1/2 dl kaakaovoita
vaniljaa
agavesiirappia maun mukaan
Blendaa pähkinät ja taatelit kookoskermassa. Sulata vesihauteessa kaakaovoi jaa lisää seokseen. Mausta vaniljalla ja agavesiirapilla. Kaada pieneen pakastuksen kestävään rasiaan ja anna jähmettyä pakastimessa. Ota ennen tarjoilua hetkeksi sulaamaan.
Korvasin osan cashew-pähkinöistä parapähkinöillä, kun cashewit oli vähän vähissä... Vaikutti makuun jonkun verran ja veikkaanpa, että tulee vielä parempaa pelkillä casheweilla. Mutta siis tämä oli hyvää! Ihanan paksua ja herkullista :) Tykkäsin näistä erityisesti St. Dalfour kirsikkahillon ja kermavaahdon kera. Namskis. Maistui myös hyvin pikeeripursotuksilla...


1 kommenttia:
Kauniita annoksia!
Lähetä kommentti