Joten... jellona:


Aikamoinen työ oli saada jellonan ääriviivat marsipaanille ja muutamaakin eri tyyliä koitin, mutta ainoa toimiva keino oli pistellä neulalla ääriviivat kuvan läpi. Mustat rajaukset on tehty elintarviketussilla ja muut värit Wiltonin pastaväreillä.
Ja sitten itse kaakku:


Pohja on muuten normaali (soija)täytekakkupohja, mutta jauhoihin on sekoitettu sokeroimatonta kaakaojauhetta. Välissä mokkakerma, jossa on kermaa, pikakahvijauhetta ja vähän philadelphia-juustoa sekä makeutusjauhetta ja vaniljaa. Välissä myös kokeilun vuoksi kumkvatti-hilloa. Se ei sieltä kyllä paljoa maistunut...
Koristeet marsipaania ja tumma suklaa-jauhetta/rouhetta, päällä kermavaahtoa+philadelphia-juustoa. Aloin alunperin tekemään pursotuksia reunoille, mutta massa jäi tyllaan jumiin ja liian pitkän yrittämisen jälkeen oli liian lämmintä ja alkoi valumaan yms yms... :( Joten pursotukset jäi tästä kakusta kokonaan pois.
Kakun päälle piti saada vielä testata suihkuttaa pronssinväristä kimallesuihketta, mikä tuli tuossa vastikään tilattua... Aika hauska. Annostelu on vähän hankalaa ja paikka paikoin sitä tuli aika paljon... ;)
1 kommenttia:
Hieno toi leijona koriste eikä kakussakaan itsessään oo moittimista :)
Lähetä kommentti