1. Lataa leivinpaperin päälle juustosiivuja 2. Levitä päälle tomaattipyre/sose tms (mieluummin pyre, koska sose on tähän ehkä liian kostea) 3. Lataa päälle mielitäytteesi 4. Viimeistele juustoraasteella 5. Uuniin 225C, kunnes valmis...
Laitamäkeläiset Jonna ja lapset leipoo ja kokkailee pääasiassa vähähiilihydraattista ja alhaisen GI:n ruokia.
Perheeseen kuuluu äiti (-77), poika (-09) ja tytär (-07).
Meillä ei käytetä mitään kevyt-tuotteita eikä rasvattomia tuotteita. Sen sijaan ihan oikeaa voita ja oikeaa kermaa, luomumaitoa jne. Jääkaapista löytyy aina paljon kasviksia, maitotuotteita ja jonkun verran lihaa. Välttelemme käyttämästä sokeria ja myöskin perunaa. Ja riisi/makarooni/yms on myöskin harvinaisempi näky meidän ruokapöydässä, mutta jos sitä on, niin se on täysjyvää/tummaa. Pyrimme myös välttämään E-koodeja kaikissa tuotteissa. Aitous, lähi ja luomu on avainsanat! Lisää tietoa vähähiilihydraattisesta ruokavaliosta: www.karppaus.info.
Jos haluat, voit lähettää sähköpostia osoitteella: yonna@olen.to
4 kommenttia:
Vau! Eikä takuulla kaloreitakaan puutu... ;D
Meillähän ei kaloreita lasketa! Tai jos lasketaan, niin enempi parempi ;) Hiilarit on tässä pizzassa sitten ihan minimissä :)
Jes! Tämä oli vielä karpimpi pizza kuin vyötärön metsästäjän pizzapohja!
Mahtava idea gluteenittomasi pizzaksi
Lähetä kommentti